Codecore Technologies - Elve

Codecore Technologies => Web Site Comments => Topic started by: John Hughes on April 08, 2013, 09:33:27 pm

Title: Installed forum updates
Post by: John Hughes on April 08, 2013, 09:33:27 pm
I upgraded the forum software and Tapatalk plugin to the latest version this evening. Please let me know if you experience anything out of the ordinary.

Thanks
Title: Re: Installed forum updates
Post by: iostream212 on April 08, 2013, 10:34:08 pm
I couldn't connect to tapatalk. A message pops up saying that 'tapatalk is disabled by this forums administrator'. Thanks.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: Andrew V on April 09, 2013, 09:13:11 am
I'm on tapatalk HD, seems to be working fine.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Title: Re: Installed forum updates
Post by: dvand on April 09, 2013, 06:10:22 pm
Same here. When i try and connect from my phone it says taptalk disabled by administrator.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: John Hughes on April 09, 2013, 07:36:25 pm
What OS are you guys using?  I am using Windows Phone and it is working fine. I'll look around the forum for a related setting.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: iostream212 on April 09, 2013, 08:02:33 pm
I'm on android 4.2 using regular tapatalk. I'll fire up my tablet later and check out tapa talk HD.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: John Hughes on April 09, 2013, 08:20:40 pm
I reinstalled Tapatalk. If it still isn't working then I will revert to the older version.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: John Hughes on April 09, 2013, 08:31:31 pm
I am able to reproduce this problem on an iOS device. Thanks for reporting this.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: John Hughes on April 09, 2013, 11:31:03 pm
The Tapatalk issue should be resolved now. I am able to connect with an iOS device.
Title: Re: Installed forum updates
Post by: iostream212 on April 09, 2013, 11:55:44 pm
Wow! Huge improvement in speed as well. Used to take me ~30 seconds to log in and now it's near instant! ;D

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Title: Re: Installed forum updates
Post by: dvand on April 10, 2013, 06:19:12 am
Works great. Awesome thanks.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2