Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Juan C.

Pages: [1]
1
General Discussion / Conection error
« on: February 01, 2013, 05:09:13 pm »
Anybody had a similar problem in the past, can not get Elve up an running, if I reset computer will connect for a minute then disconnect again, Thanks


The Master Service on 'AUTOMATION' lost its connection to the Driver Service on 'AUTOMATION'. When testing the connection a SocketException was thrown (see below). The driver service will continue attempting to reconnect to the Master Service.

SocketException: Se ha forzado la interrupción de una conexión existente por el host remoto
SocketException SocketErrorCode: ConnectionReset

System.Net.Sockets.SocketException: Se ha forzado la interrupción de una conexión existente por el host remoto

Server stack trace:
   en System.Net.Sockets.Socket.Receive(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags socketFlags)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.SocketStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.SocketHandler.ReadFromSocket(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.SocketHandler.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.SocketHandler.ReadAndMatchFourBytes(Byte[] buffer)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpSocketHandler.ReadAndMatchPreamble()
   en System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpSocketHandler.ReadVersionAndOperation(UInt16& operation)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpClientSocketHandler.ReadHeaders()
   en System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpClientTransportSink.ProcessMessage(IMessage msg, ITransportHeaders requestHeaders, Stream requestStream, ITransportHeaders& responseHeaders, Stream& responseStream)
   en System.Runtime.Remoting.Channels.BinaryClientFormatterSink.SyncProcessMessage(IMessage msg)

Exception rethrown at
  • :

   en System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
   en System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
   en SharedLibrary.IDriverServiceRemotingClass.Ping()
   en MasterService.MasterServerEventEngine._monitorDriverServicesTimer_Elapsed(Object sender, ElapsedEventArgs e)

2
Device Configuration / Samsung Smart TV driver
« on: August 02, 2012, 09:53:29 pm »
Anybody working on a driver for the samsung smart TV???

3
General Discussion / J. River Media
« on: July 16, 2012, 09:06:16 pm »
Need help, I´m getting an error on the J.River Media driver, it was working fine don´t know what could I have done, any help will be appreciated, have attach a pic with the issue, Thanks

4
Web Site Comments / Windows 7
« on: April 09, 2012, 09:54:22 pm »
I´m having issue to input my user and password to access the codecoretechnologies web page, I put several times and it shows as if I made a mistake on the password, if I sign in in a win xp it works, any trick that I should know about???, thanks

5
Resolved Bugs / Insteon error
« on: April 09, 2012, 09:47:46 pm »
I´m getting the below error

Date:     09/04/2012
Time:     10:05:33 p.m.
Severity: Error
Source:   DriverService
Computer: AUTOMATION
Context Type: Driver
Context Name: Insteon : Insteon
Description:
There is a bug in a driver... The driver attempted to process a device property change notification for a property named 'LightLevels' however the passed in value of '100' is outside the range specified in the property's ScriptObjectProperty attribute


I got the screen already full of errors of this type, any pointer as what could be the issue??, also I´m setting up some scenes to turn on and off some lights an fan but they are not working, is there an issue???

6
Bug Reports / Aprilaire 8870 Commands
« on: November 13, 2011, 01:08:02 pm »
I just got the Aprilaire 8870 stat, I trying to set an schedule but have found out the if I send a command it those not work. Im able to control the stat with no issue, but when trying to send a command like settting heat set point to a certain temperature nothing happens, then if I increment the heat set point it will work on the stat but Elve will not update the set point, and if I try ti decrease heat set point nothing happens, those are the commands that Im trying to use so far, I was tring to created a schedule for this upcoming winter, Thanks

7
Resolved Bugs / Problem with bolean for Aprilaire driver
« on: June 21, 2011, 10:46:13 am »
Notice that the bolean that I´m using the for mode button for the Aprilaire thermostat stop working properly when I switch from beta 1.1.0.33 to 1.1.0.35, never downloaded the 1.1.0.34 so I don´t know exactly if the problem is on the 1.1.0.34 or 1.1.0.35. See picture attach, the mode of the thermostat should be updating the image on each button but it those not, I used the the exact same principles used on the iPhone 6 TS, the reason why I think the issue has something to do with the driver is cause if I load the iPhone 6 TS using the climate simulator everything work properly, but when I load my TS using the Aprilaire driver it does not update the bolean, it those turn on and off the thermostat, I´m currently running on 1.1.0.40, hope this information help to solve the problem, thanks

8
Device Configuration / GC-100 Port selector
« on: March 20, 2011, 06:15:15 pm »
Is there any way to select or bind a device to a zone on the GC-100, if your device is connected to the last port on the GC-100 it has to wait until the command to that port, will be faster if we could tell which port to send it to.

9
Touch Screen Interfaces / Popup crash
« on: February 27, 2011, 01:09:52 am »
Need help, trying to load a popup to display in my touch screen design for an iPad, when I press the button either it takes very long time to load, or as most of the time the Elve crash, I`m trying to do something very similar to the steel dash board sample where I use the popup to display my favorites channel, for some reason the steel dassh sample works fine on the iPad, but my touchscreen desing those not work, any  pointers on how to fix this problem???

10
Device Configuration / Web page
« on: February 01, 2011, 03:55:25 pm »
Created a touchscreen interface with a web page to see my cams, running the touchscreen interface on the pc it shows the web page, when I try to look at the same touchscreen interface on my iPad or iPhone it those not show the images, anything that can be done???, Thanks

11
Device Configuration / Insteon 2413UH
« on: February 01, 2011, 03:35:29 pm »
I'm looking into upgrading from the CM15A X10 device to the 2413UH Insteon device, looking at your supported devices I only see the 2413U which is not compatible with the houselinc which helps on the setup, do you know if the 2413UH works with Elve, Thanks

12
Device Configuration / Dimming lights with X10 & toogle switch
« on: January 28, 2011, 09:01:00 am »
Currently I´m running my lights with the X10 CM15A but I´m using the switches and keypads from Smarthome with the X10 technology, this switches have the two way techonlogy to provided feedback to the system. I have two questions that I´m hoping that you could help me out, the first one is that if there is any way that with my current equipment I can setup an slider to dim or bright the lights, and other is that if I can created a switch that can toogle between on an off, will like to use the same button to turn it on when is off, and off when is on, Thanks

Pages: [1]