Author Topic: Installed forum updates  (Read 6217 times)

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Installed forum updates
« on: April 08, 2013, 09:33:27 pm »
I upgraded the forum software and Tapatalk plugin to the latest version this evening. Please let me know if you experience anything out of the ordinary.

Thanks
John Hughes
Codecore Technologies

iostream212

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 459
    • View Profile
Re: Installed forum updates
« Reply #1 on: April 08, 2013, 10:34:08 pm »
I couldn't connect to tapatalk. A message pops up saying that 'tapatalk is disabled by this forums administrator'. Thanks.
I always wanted to be somebody. In retrospect, I think I should have been more specific.

Andrew V

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Installed forum updates
« Reply #2 on: April 09, 2013, 09:13:11 am »
I'm on tapatalk HD, seems to be working fine.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

dvand

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Installed forum updates
« Reply #3 on: April 09, 2013, 06:10:22 pm »
Same here. When i try and connect from my phone it says taptalk disabled by administrator.

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: Installed forum updates
« Reply #4 on: April 09, 2013, 07:36:25 pm »
What OS are you guys using?  I am using Windows Phone and it is working fine. I'll look around the forum for a related setting.
John Hughes
Codecore Technologies

iostream212

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 459
    • View Profile
Re: Installed forum updates
« Reply #5 on: April 09, 2013, 08:02:33 pm »
I'm on android 4.2 using regular tapatalk. I'll fire up my tablet later and check out tapa talk HD.
I always wanted to be somebody. In retrospect, I think I should have been more specific.

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: Installed forum updates
« Reply #6 on: April 09, 2013, 08:20:40 pm »
I reinstalled Tapatalk. If it still isn't working then I will revert to the older version.
John Hughes
Codecore Technologies

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: Installed forum updates
« Reply #7 on: April 09, 2013, 08:31:31 pm »
I am able to reproduce this problem on an iOS device. Thanks for reporting this.
John Hughes
Codecore Technologies

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: Installed forum updates
« Reply #8 on: April 09, 2013, 11:31:03 pm »
The Tapatalk issue should be resolved now. I am able to connect with an iOS device.
John Hughes
Codecore Technologies

iostream212

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 459
    • View Profile
Re: Installed forum updates
« Reply #9 on: April 09, 2013, 11:55:44 pm »
Wow! Huge improvement in speed as well. Used to take me ~30 seconds to log in and now it's near instant! ;D

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

I always wanted to be somebody. In retrospect, I think I should have been more specific.

dvand

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Installed forum updates
« Reply #10 on: April 10, 2013, 06:19:12 am »
Works great. Awesome thanks.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2