Author Topic: TTS not working  (Read 3239 times)

dalley333

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
TTS not working
« on: July 12, 2011, 12:29:15 pm »
I cannot get TTS working.  I have select Microsoft Mary as the default voice and there are no errors in the log when I start it up.  I created a test rule to test TTS and checked the box "record each time this rule is run in the log".  I execute the rule and see the rule execute in the log but nothing happens and no errors pop up in the log.  I have tested that speech works in the windows control panel>speech.

Any ideas?

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: TTS not working
« Reply #1 on: July 12, 2011, 07:50:01 pm »
What OS are you running?
John Hughes
Codecore Technologies

dalley333

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: TTS not working
« Reply #2 on: July 16, 2011, 01:44:59 pm »
Windows 2003 Server

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: TTS not working
« Reply #3 on: July 17, 2011, 03:23:30 pm »
I'll have to set up a win 2003 box to test with.

Do you see a warning in the Elve log?
John Hughes
Codecore Technologies

dalley333

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: TTS not working
« Reply #4 on: July 17, 2011, 03:40:57 pm »
Nope, not a single error.  The only message I see is that the event kicked off since I set it up to log it.

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: TTS not working
« Reply #5 on: July 17, 2011, 04:00:53 pm »
I've added more debugging to the driver so when you install the next beta please change the device settings to enable diagnostic logging.
John Hughes
Codecore Technologies

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: TTS not working
« Reply #6 on: August 14, 2011, 02:23:35 pm »
Any news on this one?
John Hughes
Codecore Technologies

John Hughes

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Codecore Technologies
Re: TTS not working
« Reply #7 on: September 21, 2011, 05:24:51 pm »
Due to lack of feedback I am parking this one as not reproducable.

If anyone is able to reproduce this we will reopen it.
John Hughes
Codecore Technologies